VERİ YAPILARI ÖDEV-3 - Güncel

» Arş. Grv. Ahmet Elbir, 05 Aralık 2018, Çarşamba @ 00:40
Ödevlerinizi 4 Aralık 2018 Salı saat 23:59'a kadar ahmet@ce.yildiz.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Bu saatten sonra gönderilen ödevler değerlendirilmeyecektir.

Ödevi gönderdikten sonra kontrol saatine kadar değişiklik yapabilirsiniz. Kontrol sırasında kodun son halini ve raporunuzun çıktısını teslim etmeniz gerekmektedir.

Kontrol listesi ektedir. Tabloda belirtilen saat ve yere göre kontrol için hazır bulununuz.

» Dosya ekleri: