Çok Disiplinli Tasarım Projesi Toplantısı

» Prof. Dr. Banu Diri, 30 Ekim 2018, Salı @ 04:40
Dr. Öğr. Üyesi Serkan Kurt tarafından Çok Disiplinli Tasarım Projesi ile ilgili öğrencilerin sorularının yanıtlanacağı bir toplantı düzenlenecektir. Toplantıya bölümünüz öğrencileri ve öğretim üyeleri katılabilir. Toplantı ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır:

Çok Disiplinli Tasarım Projesi Toplantısı:
Semineri Veren Kişi: Dr. Öğr. Üyesi Serkan KURT (EHM Öğretim Üyesi)
Seminer Tarihi: 9/11/2018, Cuma
Seminer Saati: 14.00