[HATIRLATMA] 2018-2019 Güz Projeleri Karton Kapak Teslimi(BÜT)

» Proje Koordinatörü, 08 Ocak 2019, Salı @ 00:00
2018-2019 Güz Ara ve Bitirme Projeleri karton kapak teslimleri (bütünlemeler için) 17.01.2019 Perşembe günü 13:00 - 15.00 saatleri arası bölüm sosyalleşme odasına (bölüme arka kapıdan girildiğinde posta kutularını geçtiğinizde sağdaki ilk kırmızı kapı) yapılacaktır. Teslimler Arş. Gör. Can AYGÜN'e imza ile yapılacaktır.

Belirtilen saat aralığını kaçırdıysanız eğer teslim için keslinlikle talepte bulunmayın.(15:01 dahi olsa raporunuz teslim alınmayacaktır.)

Geçtiğimiz dönemlerde teslim ettiğiniz Form 3 belgesinin (Hocalarınıza imzalattığınız) bu dönem teslim edilmesine gerek yoktur.

Bilgisayar projesi alan öğrencilerin karton kapaklı raporlarına ek olarak projelerinden üretilmiş bir makaleyi de teslim etmeleri gerekmektedir(ZORUNLU).

Makale formatına Proje koordinatörlüğü/Dosyalar/Klavuzlar ve Şablonlar altından ulaşabilirsiniz(YTU-CE-computer-project-final-report-template.docx).