Çevrimiçi YTÜ Tanıtım GünleriTüm Etkinlikler

Çevrimiçi Etkinlik

Sevgili YILDIZ Adayı,

Üniversitemiz ile ilgili merak ettiğin tüm soruların cevapları Çevrimiçi Tanıtım Günlerinde!

110 yıllık geçmişi ile ülkemizin en köklü ve saygın üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi seni dünya sahnesine hazırlamak için burada. Türkiye'nin en başarılı teknik üniversitelerinden biri olan YTÜ, 11 fakülte ve 41 bölümünden akademisyenlerinin gerçekleştireceği sunumlar ile Yıldız'lı olmanın ayrıcalığını, bir araştırma üniversitesi olarak sağladığı nitelikli eğitim ve Ar-Ge imkanlarını sana anlatıyor.

Düzenlenecek çevrimiçi toplantılarda tüm bölümlerimiz ile ilgili merak ettiklerini sorabilecek, bölüm hakkında gerekli olan bilgileri doğrudan öğretim üyelerinden dinleyebileceksin. 11-12-13 Ağustos’ta düzenlenecek etkinliğin bağlantı linklerine www.yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirsin.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tanıtım etkinliği 12 Ağustos, saat 13:00'da başlayacaktır. Soruların cevapsız kalmasın istiyorsan etkinliği kaçırma!

Geleceğin YILDIZ'ı!

Seni de programımıza bekliyoruz.