Ders Kayıtları ile ilgili Güncel Duyuru SayfasıTüm Duyurular
EKİM

BT öğrencileri:

• 05.10.2021 (Bugün) saat 21:00'da BLM5225 dersinde kontenjan arttırımı yapılacaktır.
  • Ders Dilekçeleri değerlendirilmektedir. Aynı saatte boş kontenjanı olan dersin seçilmesi gerekmektedir. Pandemi sebebiyle sınıf kapasiteleri artırılamamaktadır.
  • Geçen dönem Bilgisayar Grafikleri dersini aldığı için bu dönem Nesneye D. dersini alması gereken öğrencilerimizin blmderskayit@gmail.com adresine taleplerini belirtmelerini rica ediyoruz. Transkriptler incelenerek dersi alması gereken mezuniyet durumundaki öğrencilere bu imkan sağlanacaktır.
  • Sistemsel sorunlar nedeniyle ders seçilememesi durumunda teknikdestek@yildiz.edu.tr ye mail atılması gerekmektedir.

Bilimsel Hazırlık Öğrencileri:

Bilimsel hazırlık öğrencilerimizin aldığı zorunlu lisans dersleri online gruptan olacaktır. Sistemde bu sebepten Grup 3 olarak almış görüneceksiniz. Online sistemde dersler bu hafta başlamadı, haftaya başladığında tanımlamalarınız yapılmış olacak.

Lisans öğrencileri:

• Serbest seçim günü 4 Ekim'de kesinleştirme yapmış olsa bile tüm öğrencilerin ders ekleme işlemlerine izin verilecektir. Mesleki seçimlik derslerin bazılarında kontenjan artırımı yapılacaktır. Kontenjan artırım işlemleri 3 Ekim'de tamamlanmış olacak; sistem herkese açıldığı anda seçimlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Lisansüstü (Tezli) Öğrencileri:

• YL zorunlu dersi BLM5111 için Bugün (01.10.2021) saat 20.00'da kontenjan artışı yapılacaktır.