BT Lisansüstü Öğrencileri Ders Seçimi HakkındaTüm Duyurular
EKİM

BT Lisansüstü Öğrencileri Ders Seçimi Hakkında

1- 2021 Güz döneminde kayıt yaptıran BT Tezsiz YL öğrencilerimizden, pandemi süreci kaynaklı kontenjan kısıtlaması nedeniyle BLM5225 Veri Tabanı Modelleme ve Tasarımı dersine kayıt yaptıramayanlar; 4 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçelerini bölüm e-posta adresine göndermelidirler. (Durumlarını net bir şekilde belirterek.)

2- Daha önceki dönemlerde kayıt yaptıran ve bu dönem mezuniyet durumunda olan BT Tezsiz YL öğrencilerimizden, pandemi süreci kaynaklı kontenjan kısıtlaması nedeniyle, toplamda almaları gereken ders sayısını alamayacak durumda olanlar; geçen dönemlerde hangi dersleri aldıklarını, bu dönem hangi derslere kayıt olduklarını ve eksik kalan dersleri belirtecek şekilde 4 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçelerini bölüm e-posta adresine göndermelidirler. (Durumlarını net bir şekilde belirterek.)