Azami Öğrenim Sürelerini Tamamlayan Öğrencilerin SINAV ve UYGULAMA takvimiTüm Duyurular
EKİM

GÜNCELLEME: Daha önceki duyurumuzda 18 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacağı bildirilen ek sınav takvimi ilgi yazıya istinaden ertelenmiş olup, öğrencilerimizin önceki duyurularımıza istinaden yaptıkları ek sınav, ek süre ve staj yapma taleplerinin 31 Ocak 2022 tarihinden sonra yapılacak şekilde saklı kalmasına karar verilmiştir. Öğrenci işlerinden yapılan duyuru için tıklayınız.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azami Öğrenim Sürelerini Tamamlayan Öğrencilerle İlgili Genel Sınav Takvimine Burdan Erişebilirsiniz.

Bölümümüz öğrencilerinden azami öğrenim süresini tamamlamış ve bölüm dışı servis dersleri ile ilgili sınav takvimi yayınlanmıştır. Bölüm dışı yapılacak ders sınavlarının takvimi için tıklayınız.

Öğrenci işlerinden ek sınav ilgili genel hususları öğrenmek için tıklayınız.

Bölümümüze ilişkin sınıf bilgilerini de içeren SINAV TAKVİMİne burdan ulaşabilirsiniz.

Uygulaması ve laboratuvarı olan derslerde 18 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında hazırlık ve telafiler yapılacak olup; 1. Ek sınavları 8-14 Kasım tarihlerinde, 2 Ek sınavları 15-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.  uygulama ve lablar için hızlıca dersin/sınavın yürütücüsü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Uygulamalı derslerin uygulama/lab telafisi ve ek sınavları yüz yüze yapılacak olup yapılacak ek sınavlar için mazeret sınavı düzenlenmeyecektir.

Sadece teorik olan derslerin 1. Ek Sınav hakkı 18 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında; 2. Ek Sınav hakkı ise 8-20 Kasım tarihleri arasında olacaktır. Teorik derslerin ek sınavları yüz yüze yapılacak olup yapılacak ek sınavlar için mazeret sınavı düzenlenmeyecektir.

Genel Staj ve Mesleki Staj (ikisi birlikte yapılmayacaktır) için staj yerleri bulunup, staja  18 Ekim tarihi itibari ile başlamak gerekmektedir.

Ara ve Bitirme projeleri için danışmanlarla iletişime geçip konularınızı belirleyip çalışmaya hızlıca başlamanız gerekmektedir.

Çok disiplinli tasarım projesi için Dr. Öğr. Üyesi Hamza Osman İlhan ile iletişime geçebilrisiniz.

Seminer dersi için Doç. Dr. M. Fatih Amasyalı ile iletişime geçebilirsiniz.